Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt ca. 10 a 15 minuten. Dit kan in de praktijk maar ook telefonisch wanneer je dat prettiger vindt. In de kennismaking vertel ik je wat een gecertificeerd Gewichtsconsulent & Voedingscoach voor je kan betekenen, wat de begeleiding inhoudt en welk resultaat je met de juiste inspanningen kunt bereiken.

Intakegesprek

Na de kennismaking bepaal je of het traject je aanspreekt. Hierna volgt een uitgebreide intake waarbij we doornemen hoe je eetpatroon tot nu toe is geweest, of en welke diëten je hebt gevolgd en wat je doelen zijn voor de toekomst. Ik bespreek met je hoe we die doelen gaan bereiken en doe met een professionele weegschaal een uitgebreide body analyse waarbij je gewicht, vetpercentage, spiermassa, metabolisme, BMI, ‘ware leeftijd’, vochthuishouding, viscerale vetgehalte (vet op je buik en rondom de vitale organen) en botmassa worden gemeten. Een body analyse geeft zoveel meer informatie over de voortgang van je afslanktraject dan alleen maar je gewicht. Hiervan krijg je elk consult een schriftelijke evaluatie en je ontvangt tijdens de intake de bijbehorende boeken. Eén boek met alle menu’s waarbij je zelf lekker kunt variëren zodat je eet wat je lekker vindt, en toch alles binnen krijgt wat je lichaam nodig heeft. Iedereen is natuurlijk verschillend en daarom bied ik liever maatwerk. Het andere boek is het werkboek waarbij we aan de slag gaan met het ontwikkelen van gezond eetgedrag.

Je zult zien dat ondanks dat je een afslanktraject volgt, je geen dieet volgt waarbij je honger hebt, rare shakes en pillen moet gebruiken en je zo af en toe best eens mag zondigen. Eten is lekker en genieten van eten is een belangrijk onderdeel van het plan. Zo bereik ook jij uiteindelijk een blijvend resultaat zonder dat je het gevoel hebt een streng dieet te volgen. Na de intake kom je op de vervolgconsulten waarbij we je voortgang bespreken en toewerken naar een gezonde leefstijl, een lager gewicht en blijvend slanke lijn.

Je zult merken dat je onder mijn begeleiding snel en op een gezonde manier afvalt, gegarandeerd zonder hongergevoel. Klinkt goed nietwaar? Lees daarom zeker de persoonlijke ervaringen en succesverhalen op mijn website. De focus in mijn begeleiding ligt op een gezond en regelmatig eetpatroon. En tegen enige meerkosten (wanneer je bv. moeilijk ter been bent), is het ook mogelijk dat ik je voor het consult thuis opzoek. Mocht je hierover nadere informatie wensen, kun je altijd per mail/telefoon contact met me opnemen.

Vervolgconsulten

Je blijft op regelmatige basis op consult komen. In overleg bekijken we samen welke frequentie het beste bij jou past (bijvoorbeeld in het begin wat vaker en na verloop van tijd eenmaal per 4 weken). Tijdens deze vervolgconsulten bespreken we je voortgang en wordt er aandacht besteed aan de effecten van goede voeding, een regelmatig eetpatroon, variatie en beweging. Ook geef ik je veel handige tips. Tijdens elk consult word je gemeten en gewogen met een professionele weegschaal die o.a. je gewicht, vetpercentage, metabolisme, spiermassa, vetvrije massa, vochtpercentage en botmassa meet. Je zult merken dat je je al gauw een ander mens zult voelen nu je de juiste kennis en tools mee krijgt om verantwoord en blijvend af te slanken!

HET 10 WEKEN SLANKPLAN

Met behulp van dit plan kun je een prima resultaat behalen en al gauw tussen de 10 en 20 kilo afvallen en wel 15 centimeter of meer van je taille kwijtraken (zie de persoonlijke ervaringen en succesverhalen)! Het grote verschil met de andere methode is dat het een programma betreft waarin je intensief wordt begeleid over een periode van 10 weken. Eerst volgt een intake en dan eenmaal in de 2 weken een consult. In die periode kun je veel overtollige kilo’s kwijtraken. Bij dit plan ontvang je een boek met daarin tien weekmenu’s met heerlijke en tevens praktische recepten, een beweegplan, een calorieëntabel maar ook een gedragsveranderplan. Eten is immers gedrag en gedrag is best lastig te veranderen. Ik help je stap voor stap op weg je eetgedrag aan te passen. De combinatie van al deze factoren zal je op weg helpen succesvol af te vallen. Indien jij ze allemaal beheerst en uitvoert, zal ook jij in slechts 10 weken flink wat overgewicht kwijtraken. Ik help je er graag bij.

Duoconsulten

De duoconsulten hebben precies dezelfde inhoud als bovengenoemde consulten, echter met het grote verschil dat je samen met bv. je echtgenoot, zus, buurman of vriendin gaat. Daar zitten twee grote voordelen aan, je motiveert en stimuleert elkaar en het consult is een stuk goedkoper!